Chicago, IL

 

365 EduCon Chicago Agenda


Additional Workshops and Sessions coming soon!

 

Tue, 9/27/2022

W181a W181b W181c W184a W184bc W184d W185a W185bc W185d W186ab W186c
8:00 am
West Building Gate 40
8:00 am → 60 min

Registration and Morning Coffee

9:00 am
12:30 pm
West Building Gate 40
12:30 pm → 60 min

Lunch

1:30 pm

Wed, 9/28/2022

W181a W181b W181c W184a W184bc W184d W185a W185bc W185d W186ab W186c
8:00 am
West Building Gate 40
8:00 am → 60 min

Registration and Morning Coffee

9:00 am
W187abc
9:00 am → 75 min

Keynote

10:10 am
W183abc - Expo Hall
10:10 am → 40 min

Expo Hall

10:50 am
12:00 pm
W183abc - Expo Hall
12:00 pm → 60 min

Lunch and Expo Hall

1:00 pm
2:20 pm
3:30 pm
W183abc - Expo Hall
3:30 pm → 30 min

Expo Hall

4:00 pm
5:20 pm
W187abc
5:20 pm → 70 min

AMA - Ask Microsoft Anything

Thu, 9/29/2022

W181a W181b W181c W184a W184bc W184d W185a W185bc W185d W186ab W186c
8:00 am
West Building Gate 40
8:00 am → 60 min

Registration and Morning Coffee

9:00 am
10:10 am
W183abc - Expo Hall
10:10 am → 40 min

Expo Hall

10:50 am
12:00 pm
W183abc - Expo Hall
12:00 pm → 60 min

Lunch and Expo Hall

1:00 pm
W187abc
1:00 pm → 30 min

Sponsor Solution Showcases

1:40 pm
2:50 pm
W183abc - Expo Hall
2:50 pm → 40 min

Expo Hall and Prize Giveaways

3:30 pm

Fri, 9/30/2022

W181a W181b W181c W184a W184bc W184d W185a W185bc W185d W186ab W186c
8:00 am
West Building Gate 40
8:00 am → 60 min

Registration and Morning Coffee

9:00 am
10:20 am
11:30 am
W183abc - Expo Hall
11:30 am → 60 min

Lunch

12:30 pm
1:50 pm
Agenda Management powered by Sessionize.com